Losse stickers

Tijdelijk onbeschikbaar

Het spijt ons, maar dit product is tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Kom snel terug of neem contact op met onze klantenservice.

Category:
Beschrijving

Beschrijving

Deze losse stickers van Knal Reclame blijven zeker plakken! Ze zijn perfect voor een guerilla marketingstunt, om toe te voegen aan bestellingen en om jouw merk onder de aandacht te brengen. Promoot jouw producten en diensten en maak een statement met jouw merk. Of je ze nu wilt gebruiken voor persoonlijke of zakelijke doeleinden, onze stickers zijn van hoge kwaliteit en de perfecte keuze voor jou.
<br></br>
Let op: deze stickers worden geleverd als losse stickers, niet op een vel of rol. De stickers worden gesneden met een laser, waardoor het materiaal iets kan krimpen en voor een wit randje kan zorgen. Als je een transparant materiaal kiest, kunnen lichtere en bleke kleuren minder zichtbaar zijn als er licht van achteren op schijnt.
<br></br>
Let op: niet alle stickers hebben een breeklijn. Om productietechnische redenen kan de breeklijn niet gegarandeerd worden bij stickers van kleiner formaat. Wil je zeker zijn van een breeklijn? Vraag dan een offerte aan.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Losse stickers” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *